Little Hado Interjú

Egy kerek holdciklussal a februári Delano buli után íme, ismét kedvenc kisklubunkból repertoárjából jelentkezünk! Nem Kicsi öröm, hogy újfent személyes Nagy kedvencünket köszönthetjük a LÄRM-ben, aki csak nevében Little. Heló Hadó! A székhelyét nemrég Bukarestből Londonba áthelyezve, a produceri tevékenysége mellett a Music Is Art kiadót is vezénylő LITTLE HADO lába március 27-én, pénteken érinti először Budapest földjét. A Lost Minute Music Family természetesen a megszokott ringó mozgással hozza majd működésbe a legkülönfélébb hangkeltő médiát, úgyhogy tartsátok velünk!


Bukarestből költöztél Londonba. Milyen a kinti szcéna a román elektronikus zenei élethez képest?

A zenei élet Londonban sokkal nagyobb, és nyilvánvalóan ezért változatosabb is. Illetve sokkal több DJ van itt Angliában, akiket nem tudnék Romániában meghallgatni, így sokkal több lehetőség nyílik a zenében történő felfedezésre, kalandozásra.

Milyen elektronikus (vagy nem elektronikus) zenék befolyásolták zenei fejlődésedet a leginkább?

Minden stílus befolyásolta, ugyanis szerintem nem létezik olyan hangzás, ami így vagy úgy nem befolyásolna egy művészt.

Mit gondolsz, mi játszódik le az emberek fejében, amikor a zenédet hallgatják?

Én mindig magára a zenére koncentrálok, azt pedig, hogy bennük mi játszódik le, nehéz lenne megmondanom. Szerintem jól érzik magukat és mozognak rá, én pedig ettől vagyok boldog. 🙂

Hogyan látod a zene, a virtualitás, a valós élet és az emberi kapcsolatok viszonyát a techno világában?

Szerintem a zenének óriási ereje van, ami függ attól, hogy éppen élőben lejátsszák vagy éppen csak az Internetre kiposztolják. Hogy hogyan fogadják be az emberek a szettjeidet, nagyban függ a helytől, ahol éppen játszol. Az pedig, hogy a hangok milyen kontextusban jelennek meg, attól függ szerintem, hogy az emberek éppen milyen módon lépnek interakcióba egymással, illetve hogyan is táncolnak rá. Így szerintem a zene a környezet nyelvét beszéli.

Mi az, ami manapság foglalkoztat, amire választ keresel, vagy teljesíteni szeretnél?

Mostanában az izgat leginkább, hogy a saját gondolataim (lelkiállapotom) hogyan is befolyásolják a produktumaimat  és produkcióimat. Az egész dolog olyan, mintha egy saját tolmácsom lenne!

Mivel foglalkozol szabadidődben, amikor nem a zenével foglalatoskodsz?

Alszom. : )) Legtöbb időmet zenével kapcsolatos dolgok teszik ki, akkor is, ha épp pihenek.

Március 27-én a Lost Minute következő klubestjén a LÄRM-ben lépsz fel. Van bármilyen előzetes benyomásod Budapestről?

Nagyon várom már a találkozást a magyar zenekedvelő, underground közönséggel, és remélem rengeteg boldog arcot látok majd 27-én! És remélem mindenki elkezdte a bemelegítést, mert táncolni fogunk. : )

[divider]■ LÄRM ■ Lost Minute #16 ■ ■ LITTLE HADO /Music Is Art/ ■[/divider]

11054371_389366911235241_7757063281573915225_o