Karotte Interjú

Július 5-én pénteken a Hi!Fly csapata negyedik alkalommal szállítja nekünk Karotte-t, ezúttal a Margitszigeten, a ChaChaCha Cabrioban kerül megrendezésre vendégszereplése. A parti apropóján kerestük meg főhősünket és tettünk fel neki pár aktuális kérdést:

Milyen projekteken dolgozol manapság, legyen ez privát vagy épp a zenei élettel kapcsolatos dolog?

Jelenleg az új, saját EP-men dolgozom, hiszen nem volt megjelenésem már két éve. Igaz, elsősorban dj-nek tartom magam, de manapság azért elengedhetetlen a saját zenék kiadása is. Nagyjából ősz körül várható majd, de persze tőlem már előbb hallhatjátok majd a fellépéseimen. Ami pedig a privát életem illeti, a házamat szeretném mihamarabb befejezni, jelenleg ez foglal le leginkább.

Mi a helyzet a rádióműsoroddal?

Köszönöm a kérdést, a Karotte’s Kitchen már hetedik éve sikeresen fut a Sunshine Live-on. Tavaly például a németországi Dj Mag-nél ez lett a legjobb radio show, szóval azt mondhatom, boldog vagyok hogy töretlenül haladok előre és működik a koncepció amit az adással kapcsolatban kigondoltam.

294629_10151198130978980_1736729410_n

Melyik dj kollégáddal a legszorosabb a kapcsolatod manapság?

Egyértelműen Gregor Tresher az, akit meg kell említenem. Nem csak azért mert együtt stúdiózunk és turnézunk a Break New Soil label kapcsán, de közeli barátok is vagyunk. Egy városban lakunk, hasonló az érdeklődési körünk, így vele nem csak a munkában találjuk meg a közös hangot. Monika Kruse a másik olyan, akivel bármikor hatalmasakat tudunk bulizni.

És melyik klubok álltak/állnak hozzád a legközelebb?

Nagyon sok ilyen van, de ha mindenképp ki kell emelni párat közülük, akkor az alábbiak: Stammheim, U60311, Cocoon Club. Mindegyik más, de mindenhol csillagos ötös rendezvényeket élhettünk át sok-sok alkalommal. És persze a Harry Klein!

Amikor már túl sok a buli és relaxálni szeretnél, egy kicsit kiszakadni ebből a világból, mit csinálsz?

Például nagyon sokat járok színházba és moziba, imádom a filmeket! Túrázni is szoktam, a természetben mindig le tudok nyugodni, nagyon jü hatással van rám egy-egy hétközi kirándulás.

Az extrém sportok közül van olyan amit bevállalsz?

Ha a túl sok tv-zés annak számít, akkor igen! Rengeteg sorozatot követek, sok időm megy el ezzel, de ez egyben rendkívül pihentető is számomra.

Mire vagy a legbüszkébb az életedben?

Természetesen a rajongóimra, akik hosszú évek óta követik amit csinálok, és velem tartanak, bármilyen őrültségről is legyen szó!

Negyedik alkalommal jössz Budapestre a Hi!Fly meghívásából,de nyáron például egy fesztiválon is fellépsz majd Magyarországon. Ott mennyiben várható tőled más szett?

Igazából teljesen mindegy hogy klubestre vagy fesztiválra bookolnak, nagyrészt mindig a legfrissebb megjelenéseket játszom, így hétről-hétre más van műsoron. Annyi azonban biztos, hogy a Hi!Fly bulin a szokásos, hosszú játékidőt kapom majd, így több órán át vezetem majd én a bulit. Nagyon várom már hogy találkozzam a srácokkal és a fantasztikus budapesti közönséggel!

Kövesd figyelemmel Karotte mindennapjait:
https://www.facebook.com/ karotte.dj
http://www.djkarotte.de/
https://www.facebook.com/ karotteskitchen

Ismerd meg a Hi!Fly-t és művészeit:
https://www.facebook.com/ HiFlyOfficial
https://soundcloud.com/ hi-fly-1
http://www.rcko.fm/

Hi!Fly Radio Show minden kedden 21:00-22:00 között
https://www.facebook.com/ YvelAndTristanOfficial
https://www.facebook.com/ JamesGrowOfficial
https://www.facebook.com/ djsobek

Ismerd meg a Concorde csapatát:
https://www.facebook.com/ concorde.budapest
https://www.facebook.com/ nils.baracsi
https://www.facebook.com/ Nilux.hu
https://www.facebook.com/ zoltan.sinko