John The Valiant Interjú

Milyen Puskás Peti öccsének lenni?

Bámultam egy ideig ezt a kérdést,nehéz erre válaszolni. Szerintem nem különb mint bárki más öccsének lenni,jó kapcsolatban vagyunk Petivel. Szoktunk együtt ide-oda mászkálni,hülyülni,bulizni. Szakmai kérdésekben néha összeveszünk mert bármennyire is sok a hasonlóság köztünk az ízlésünk azért itt-ott eltér. Inkább bátyként szeretek rá gondolni semmint kollégára.

Mióta zenélsz és mely stílusok állnak hozzád közel?

Két éve kezdtem el komolyabban foglalkozni a zenével. Ebben a két évben a személyiségemmel együtt fejlődött a zenei ízlésem(indie dance-fidget-electro-electro metal-dubstep-breakbeat-electro house). Mostanság Skrillex/Porter Robinson/Lazy Rich féle electro house-t, valamint Flux Pavillion/Bar9/Torqux féle dubstepet játszom és ezt a két stílust most egy jó időre szeretném megtartani profilnak. A zenei és technikai fejlődésem jórészét az IMPROnak köszönhetem. Az ott felszívott tudást mostanság elég jól tudom kamatoztatni hála az oktatóknak(AMB,Mango,Andro,Chris.SU és még sokan mások).

john

Kik azok az előadók/dj-k akikre felnézel vagy akik közel állnak hozzád?

Az első electro/break dj-szett amit hallottam élőben az Palotaié volt. Mély nyomott hagyott bennem,olyan jól azóta sem éreztem  magam szórakozóhelyen(mint közönség). Amikor berakott egy Nirvana-Smells Like Teen Spirit remixet,azt hittem ott őrülök meg. Azóta se tudom milyen remix volt. Külföldiek közül Porter Robinson az aki szerintem most az electro egyik legnagyobbja, így őt preferálom mint zenész,de sajnos mint dj nem volt még lehetőségem meghallgatni. Remélem lesz.

Milyen  terveid vannak? Album? Fellépések?

Jelenleg az itthoni stúdiómat építem,habár reménykedem benne hogy a hangszigetelést nem én,hanem a szomszédjaim fogják megcsináltatni. Albumot jelenleg még nem tervezek,ellenben EP-t igen. Annyit elárulhatok hogy dubstep lesz és Milli Chab fog közreműködni. Nagyon várom már a Studioban megrendezett Thrasher bulit, hiszen zenélek majd én is és így lehetőségem lesz Skrillex-szel, a dubstep (véleményem szerint) császárával találkozni. Egyelőre csak ennyi tervem van, vagy csak ennyit árulhatok el?