John Creamer gyorsinterjú

Nem volt könnyű elkapni pár szóra John Creamert. Végül a management segítségével pár percet szánt a magyar rajongókra. Köszönjük!

Hogyan kezdtél el elektronikus zenével foglalkozni, és mikor találkoztál Stephane K-el?

Először hip-hop készítéssel kezdtem el foglalkozni egy MPC-n, és onnan jutottam el idáig. Évekig dolgoztam az Eightball Records-nál, és így találkoztunk Stef-fel. Az első megjelenésem még a 90-es években történt. Nem ma volt ez tény.

527067_556311654416137_1473675878_n

Számtalan megjelenéssel és remix-szel büszkélkedhetsz az évek során… Melyik a kedvenced és miért?

Mindegyiket szeretem, de a személyes kedvencem a Moony – Dove remixe. Imádom ezt a zenét.

Többször jártál már Magyarországon, és az utolsó buli eszméletlen jó volt. Milyen emlékeid vannak ezekről a fellépésekről?

Nagyon élveztem mindegyiket. Magyarország mindig “jó volt hozzám” : ) Minden pillanat amit Budapesten vagy más magyar városokban töltöttem fantasztikus volt, teljesen feltöltődtem. Éreztem, hogy a táncparkett egybeolvadt velem, és közönségemmel. A lányokat már mindenki az egekig marasztalta, én a közönséget emeltem ki. Ahogy buliztok az igen! A mostani alkalommal pedig még több klasszikust tervezek játszani, így készüljetek, nem lesz megállás..alig várom!

Ha nem éppen dj-zel vagy dolgozol zenéket, mivel töltöd szabadidődet?

Bicajozom, barátokkal vagyok, vagy éppen olvasok egy jó könyvet. És a filmek! A filmek nagy részét képezik az életemnek.