Interjú: Pretty Pink érkezik ma este a Trafiq pultjába

Az elbűvölő német hölgy a Nu Disco, Deep és House stílus igazi szépségét készül megmutatni Nektek ma este a Trafiq pultjában. A szettjeinek köszönhetően meglehetősen gyorsan csillaggá vált a német zenei horizonton, valamint egész Európában nagy népszerűségnek örvend. A Daft Punk – Get Lucky remixe rögtön beugrik mindenkinek, hiszen a világ számos pontján toplisták helyezéseket ért el. Pretty Pinket igényes, dallamos hangzás jellemzi, egy kis őrültséggel fűszerezve, amely új színt visz majd a budapesti éjszakai életbe is. A zenéjében érződik az évek során megszerzett tapasztalat, tehetség és munkamánia. Hamarosan ezt élőben is láthatjuk, hallhatjuk, de mindenekelőtt elkaptuk a hölgyeményt pár szó erejéig.

574918_300066770075649_1710062512_nVinyl-ről játszol, ami igen tiszteletreméltó dolog. Honnan jött ez az indíttatás?

A régi időkben nem igazán volt más a vinyl-eken kívül. Egész nagy gyűjteményem van otthon, és még mindig lenyűgöz a hanghordozók ezen fajtája. Sokkal tapinthatóbb az egész, de figyelembe kell vennem, hogy a bakelitek nagyon nehezek, és én mégiscsak egy nő vagyok. 🙂

Elég sokat utazol, így adódik a kérdés, hogy mik azok a dolgok, amiket egy női DJ soha nem felejthet otthon?

Egy tipikus női DJ valószínűleg több különböző táskával utazna, de ez nem én vagyok. Mivel én leginkább gyakorlatias emberek vagyok, így nekem szükséges a WIFI a munkámhoz, na és persze a fogkefém az, ami mindig utazik velem.

Ha választhatnál, ki lenne az a művész, akivel a legszivesebben dolgoznál együtt?

Már most is elég sok remek emberrel és művésszel dolgozom együtt. Ők mind részesei a hálózatomnak, ami folyamatosan csak nő. Mindig nyitva tartom a szemeimet, ill. a füleimet, így amint meghallok egy igazán különleges tehetséget, én azonnal oda is megyek és megkaparintom.

A Trafiq budapest house olvasztótégeje. A magyar közönség nagyon nyitott. Igazi kézfelrakós este elé nézel!

Nagyon sok új zenét hozok magammal, na és persze a saját produkcióimat is. Ha egy igazi kézfelrakós zenét akartok hallani, akkor készüljetek fel a legújabb megjelenésemre.

A technikai fejlődések szerinted milyen hatással vannak 2014-ben az elektronikus zenére?

Számomra nem igazán van nagy hatással, én leginkább régi eszközökkel dolgozom. 🙂

Simán megtudsz „őrülni” a pultban.

Ezt majd eldönti a közönség, de valóban előfordul 🙂

Dallamos deep, és nu disco, ez Pretty Pink?

Az én zenémet a deep house és a nu disco keverékének mondanám. Számomra a sima deep house elég vontatott, ezért is dobom fel nu disco elemekkel azokat.

Mit üzensz a magyar rajongóidnak, mit várhatnak tőled a Budapest Calling buliján?

Gyertek el a bulira és élvezzétek, nagyon szeretnék már Veletek találkozni! Várok rátok 🙂

Köszönjük az interjút

Itt találkozunk