Interjú Dj Baby Jones-szal

Baby Jones, azaz Beatriz Martinez karrierje egy olyanfajta felívelés, amit ritkán láthat a közönség. Villámgyors nemzetközi karrier, szerződés az EMI Records-nál, majd 2013-ban csatlakozás a Pacha Agency-hez. Ezzel együtt elképesztő sebességgel hódította meg Spanyolországot, kezdve a Fabriktól a Privilege-ig, jelen leg pedig a világ egyik legjobb klubjának számító Pacha La Pineda-nak a rezidense. Ma este pedig a budapesti Nino vendége, aminek apropóján ezúttal vele beszélgettünk.

Mikor játszottál először a Pachában és milyen volt mindez számodra?

Az első fellépésem a rio de janeiroi Pacha 40. születésnapján volt, ami életem egyik legnagyobb élménye volt. Soha nem felejtem el azt a hatalmas ünneplést, amit az a 3000 ember adott Brazíliában.

Mikor fogtál bele a DJ-zésbe?

A zene iránti szeretetem kislány koromban kezdődött, az egyik rokonom DJ volt, akinél órákat töltöttem el azzal, hogy néztem, ahogy zenél. Mindemellett az egész életem a zenéhez és az éjszakai élethez kötődött, két évvel ezelőtt pedig keverőpult mögé álltam, amikor is az egész életem megváltozott.

Ibiza egy legenda, mindenki hallott róla, mindenki ismeri a nevét. De mégis, mit jelent számodra Ibiza?

Ibiza a szabadság, a természet és a tisztaság – amellett, hogy természetesen Ibiza egyenlő a hatalmas partikkal, én mégis itt leltem meg a békét. A sziget minden sarkában pozitív energia árad. Varázslatos, paradicsomi és magával ragadó. És hát itt született a lányom is, én pedig itt szeretném leélni életem hátralevő részét.

Mesélnél egy keveset a jelenlegi munkáidról?

Nos, jelenleg a Pacha World Exclusive-nál vagyok, ezzel együtt pedig az ügynökséggel turnézom világszerte. A következő néhány hétben utazom Dél-Afrikába, Egyiptomba, Spanyolországba és vissza Ibizára. Azt hiszem, hogy ez a nyár lesz életem legmozgalmasabb nyár az életemben, hiszen néhány héten belül megjelenik az új számom a Pacha Recordings-nál, amin nagyon keményen dolgoztam és azt hiszem, hogy mindenki számára meglepetés lesz.

Mit csinálsz, ha épp szabadságon vagy? – Már ha éppen a munkád nem egy folyamatos szabadságolás? 🙂

Nos, igen, a munkám iránt érzett imádatom miatt soha nem érzem úgy, mintha dolgoznék. 🙂

Hogyan emlékszel vissza Magyarországra?

Épp egy hónappal ezelőtt jártam itt. Budapest elképesztő hely, sokszor ugyanazt a varázst éreztem, amit Ibizán is folyamatosan lehet tapasztalni, ami számomra nagyon fontos. Ráadásul egy nagyon romantikus város, óriási történelemmel, helyszínekkel, épületekkel és múzeumokkal. A legfontosabb pedig, hogy az emberek, akikkel találkoztam, mind kedvesek és szeretetteljesek voltak.

Ünnepeld velünk a születésnapunkat Scuba, és a hazai kedvencek mellett!