HÓRUKK: CultUs

[dropcap size=small]V[/dropcap]égre itt a tavasz, a klubok sötét mélye helyett a napsütésben is átélhetjük a legjobb bulik hamisítatlan élményét. A nappali bulik amúgy is egyre népszerűbbek, miért kéne reggelig lógni, ha mindezt megtehetjük nappal is a szabad levegőn? A koktél is és a sör is legalább olyan jól csúszik a naplemente idején is, mint napfelkeltekor! Ehhez járul hozzá a Corvintető legújabb sorozata, melyet a CultUs csapata hozott össze. Április 18-tól szombatonként  már délután 2-től lehet járni a naptáncot. Snilloc, Nigel Snorter, Andras Bader, Minich és Duel az állandó nevek, de számíthatunk izgalmas vendégszettekre is.

A helyszín természetesen a napfényben úszó terasz lesz, a belépő ezúttal mindössze 500 forintba kerül, azaz nem ingyen, de majdnem. Szóval ha már nem bírsz magaddal az esti buliig, vagy pont az előző után nem tudsz leállni, akkor itt a helyed.

Hol?

A nyári rezidencia a Corvintető terasza lesz, munka utáni péntek és napsütéses szombat délutánok váltakozva, valamint minden második szerda afterwork session-ként is a miénk. A Corvintető egy kultikus hely, jó lokációval, rengeteg jó e-zenei programmal, nagy terasszal.

https://soundcloud.com/cultusmusic/cultus001

Miért CultUs?

Az elektronikus zene mára egyfajta kultusszá vált, a szó játékos mivolta utal a közösségre, közösségépítésre is. A house zene szeretete, a közös élmény, a mosoly, ami nekünk fontos. Ezért valahogy ez a név adta magát.

cultus-rooftop01

Miért?

A városban ritkaság, hogy a háztetőn bulizhat az ember, még jó zenét is hallgathat, miközben jéghideg rosé fröccsöt szürcsöl. Van abban valami különleges, hogy szabadtéren vagy, a város közepén, szól a ház és táncolsz a naplementében a barátaiddal, és ehhez nem kell sem erdőbe menni, sem a város peremére. Megteheted a Blaha Lujza téren a Corvintető teraszán fényes nappal.

https://soundcloud.com/cultusmusic/cultus003

Mióta?

Új a brand, de sokat tapasztalt DJ/procuerek csapata, akik hasonló gondolkodás és zenei ízlés mentén alakultak egy csoportba. 2016 év elején lesz az első születésnapunk! : )

Miket?

A csapat tagjai szinte mind produceri tevékenységet is folytatnak. Snilloc erős nemzetközi megjelenéseket produkál olyan kiadóknál, például mint Hot Since 82 Knee Deep-je vagy pl. Nick Curly 8bit kiadója. A Nigel Snorter és Snilloc nevéhez fűződő közös projekt, a CrossNineTroll által készített zenék is egyre népszerűbbek a nemzetközi színtéren. Andras Bader nem rég készített Djuma Soundsystem számára több remixet is, köztük az egyik a Conya Records gondozásában jelent meg, és hamarosan egy acid kiadvány is érkezik, Duel, a csapat igazi zenésze is büszkélkedhet már jó pár nemzetközi megjelenéssel. Minich Zsolti pedig különleges zenei ízlésvilágot képvisel a chicago house és az acid house vonalon. Nem szeretnénk az artistákat külön zenei stílusba kategorizálni, ma már nincs is nagyon értelme. Az egészen biztos, hogy minőséget szeretnénk mutatni, a house szerintünk mindig is volt és lesz is, a zenei felhozatal pedig napszaknak és hangulatnak megfelelő lesz a bulikon.

https://soundcloud.com/cultusmusic/cultus002

Snilloc: www.facebook.com/djsnilloc
Nigel Snorter: www.facebook.com/nigelsnorter
Andras Bader: www.facebook.com/andrasbaderakaandre
Duel: www.facebook.com/duelmusic

[divider]CultUs @ Corvintető Terrace w/ Snilloc, Nigel Snorter, Andras Bader, Duel[/divider]

11120508_360585147472958_5623829189687036536_n