Exclusive Gayle San Interjú

Örülünk, hogy újra láthatunk/hallhatunk az M47-ben… Milyen emlékeket őrzöl a magyar közönségről?

Én is nagyon örülök, hogy visszatérhetek… A magyar közönség nagyon nyitott a zenére, ami nagyon megkönnyíti a Dj dolgát… Bármilyen stílust játszok, egyszerűen vevők rá… Az emlékeim között egyaránt vannak fesztivál élmények és klub emlékek… azt hiszem itt Magyarországon szinte ugyanolyan a kettő… az emberek egyszerűen imádnak bulizni… teljes erőbedobással! Márpedig ez megadja az alapját egy jó bulinak!

Hogyan jellemeznéd a ‘hangzásvilágod’? Már többször volt szerencsénk élőben hallani téged és mindig valami meglepőt alkottál… Most is készülsz valami meglepetéssel az M47 közönségének?

Az én fő csapásvonalam mindíg is a funky-groovy alapokon nyugvó pumpálós techno volt, attól függetlenül, hogy lágyabb vagy ütősebb szettet játszottam… Szeretek ‘sample’-ket használni, gyakorlatilag ott helyben remixelem a trackeket instrumentális vagy épp vokálos loop-ok segítségével… gyakorlatilag ezzel ‘frissítem’ azokat a trackeket, melyeket játszom, így tudom saját magam számára is érdekessé tenni a zenélést, mert így nem válik rutinná egy-egy dj szet… Sohasem tervezem meg a szettjeimet, mindíg a közönségre/visszajelzésekre koncentrálva építem fel az estét… csak sodródom a tömeg energiájával… A tervem az M47-re? Egy biztos: mindenkinek emlékezetes estéje lesz!!

Szingapúrban születtél… Szoktál még ott játszani vagy teljesen Európába tetted át a székhelyed?

Igen, Szingapúrban születtem, de Amerikában, Japánban és Európában nőttem fel. Egy szép napon Angliába költözem és a fél életemet a zenének és tanulásnak szenteltem, elkezdődött a Dj pályafutásom…Még most is visszatérek Szingapúrba időről-időre nyaralni vagy épp zenélni… Jelenleg Németország és Görögország az ‘otthonom’…

179856_194993520513077_7017778_n

A szettjeid tele vannak funky elemekkel, ez teszi igazán egyedivé a szettjeidet… Még mindig használod a ‘funky beat’ erejét?

Természetesen… Én a funk-kal nőttem fel: Prince és James Brown zenéjén! Számomra teljesen természetes, hogy funk elemeket hazsnáljak mind a szettjeimben, mind a saját zenéimben, lassabb vagy ütősebb zene, egy kis funky mindent megbolondít! A techno a fejed és a lábad mozgatja, a funky pedig a csípőd!

Már rég nem hallottunk híreket az Equator tájáról. Milyen futó projektjeid vannak, min dolgozol mostanság?

Az Equator már elég régóta működik, de a bakelit-eladások visszaszorulásával párhuzamosan áttértünk a digitális terjesztéshez… mostmár 100%-ban digitális kiadványokat jelentetünk meg, ami nagyon leegyszerűsíti a munkánkat… A saját ‘The Network Project’-em befejezése után hozzáfogtunk az Equator égisze alatt kiadásra kerülő ‘The Collab’ projekthez…Ehhez neves, valamint eddig még ismeretlen producerekkel közösen készített zenéket gyűjtöttünk össze. A lényeg, hogy az összes EP-hez lesz valamilyen közöm 🙂

Mivel töltöd a szabadidődet? (..ha egyáltalán rendelkezel vele )

Fanatikus fitness rajongó vagyok! Naponta 8-10 km-t futok és mindennap úszok.. A sport kitartásra és önfegyelemre tanít, ez segít a rengeteg utazást elviselni… A másik nagy kedvencem a főzőcske a barátokkal… finom ételek, kellemes borok és jó társaság…

Milyen magyar ételeket próbáltál már ki?

Az egyik kedvencem a halászlé! Imádom a halból készült ételeket, főleg, ha egy picit csípősek…. Természetesen ettem már marha gulyáslevest is… az is nagyon ízlett… Azt hiszem már nagyon sok magyaros ételt megkóstoltam már és mind kellemes volt.

Végül: üzenj valamit az M47 közönségének!

Mindig is szerettem, tiszteltem az M47-be járó közönséget, hiszen nagyon nyitottak és vevők minden újításra! Azt üznem nekik, hogy jöjjenek el minél többen, hogy egy hatalmas és emlékezetes szülinapot tudjunk együtt ünnepelni!!!! Már nagyon várom ezt a party-t 🙂 Természetesen köszönöm a PARTYNEWS-nak is a lehetőséget az interjúra! Találkozunk alig 5 nap múlva Sárándon!