“Egyszerűen szerelmes vagyok Budapestbe” – Interjú Juan Diaz-zal

Juan Diaz jelen pillanatban az egyik legnépszerűbb DJ-je a Pacha agency-nek, aki a mai nap folyamán egy exkluzív divatshow után tesz fellépést a Nino-ban. Ennek apropóján kérdeztük karrierjéről, Magyarországról és jövőbeli munkájáiról.

A Pacha egyik legnépszerűbb DJ-jeként folyamatosan utazol a világban. Mit gondolsz a Pacha szellemiségéről és szerinted mennyiben tudja formálni mindez az elektronikus zenét?

A Pacha mindig is magában hordozta azt a szellemiséget, amit Ibiza jelent. A Fehér Sziget és a mögötte levő összes kiváló csapattal, DJ-kkel, dekoratőrökkel, táncosokkal és promóterekkel mind azon dolgozunk, hogy a maximumot tudjuk kihozni az ottani bulikból.

 Jobban kedveled a kis klubokat, vagy inkább a nagyobb fesztiválokat szereted?

Mindkettőt, hiszen nagyon szeretek óriásfesztiválokon zenélni, de ugyanígy szeretem a kis klubokat is, hiszen teljesen más hatást váltanak ki belőlem. Sokat dolgozol és rengeteg kiadvánnyal rukkolsz elő.

Mesélnél nekünk az aktuális dolgaidról és a készülő projektjeidről?

Most dolgozom néhány új számon, nemrég pedig kiadtam Rolling On The Boat című techno szerzeményem, ami a saját kiadómnál, a Marfil Records-nál jelent meg. Emellett pedig Ronn Carrol-lal dolgozom egy számon, illetve Shawnee Taylor-ral egy másikon.

Hogyan készülsz a fellépéseidre?

Mindig utánanézek az adott klubnak, ahol játszom, hogy kiderítsem, a saját stílusomon belül milyen ütemek mentén érdemes összeállítani a playlistemet.

Milyen érzéseid támadnak, ha Budapestre, illetve a klubra gondolsz, ahol ma este játszani fogsz?

Egyszerűen szerelmes vagyok Budapestbe, pár éve jártam itt először és még soha nem okozott csalódást. Imádom az itteni emberek nyitottságát, a lányok gyönyörűek és az ételek is fantasztikusak. A Nino pedig egészen kivételes munkát végez Magyarországon, hiszen tökéletesen visszadja mindazt, ami Ibiza esszenciáját jelenti. Ráadásul egy gyönyörű hely, imádnivaló csapattal és technikai felszereléssel.

Mire számíthatunk tőled az este folyamán?

Veretős ütemekre és remek kisugárzásra. Alig várom már, hogy kezdjünk.

Ünnepeld velünk a születésnapunkat Scuba, és a hazai kedvencek mellett!