Debdub, Debrecen, megyei sajátosságok, és pesti partyk. Szálkai Sándor / Tito Rascal /

Szia Sándor üdvözöllek a Partynews.hu olvasóinak nevében is. Kezdeti szárnybontogatásaid szerint mindösszesen egy év telt el a „csöppenés” és a pultba állás között…Azért ez elég kis idő…Atkins,May,Mills…igencsak meghatározó alakjai a nemzetközi tech elitnek. Detroitban biztosan remekül éreznéd magad 🙂Debreceni lévén nyilván képbe vagy a Hajdú és Szabolcsbeli klubélet terén. Milyen változásokat tapasztalsz mostanság?

Sziasztok! A kezdeti szárnybontogatásaim nem egy évre tehetőek, mivel már 14 éves korom óta rendszeresen veszem a lemezeket. Volt egy időszak, amikor nem nyúltam hozzájuk, de kb. másfél, két éve azon kaptam magam, hogy ismét úgy bújom az új megjelenéseket, mint anno. Tény, hogy a detroit techno volt a meghatározó zenei vonal, ami a legjobban feküdt, de az idő teltével változtam, ezáltal a zenei ízlésem is formálódott. Soha nem voltam betokosodva, mindig is szerettem az újabb hangzásokat. Jelenleg mint dj, deep-houset, tech-house-t és techno-t játszok, de a zenét szeretem, ezért több zenei stílust is meghallgatok. Detroit csodás város lehet 🙂 Szívesen tennék egy rövid időutazást :))))

Tito Rascal

Debrecent imádom! Örömmel tapasztalom, hogy Hajdú illetve Szabolcs megyében is “felpezsdült” a club élet, elektronikus rendezvények terén. Tinédzser korunkban ezeket nagyon is hiányoltuk a környékről, ezért is fogtunk bele ezek szervezésébe. Debrecenben, az előző bázisunkon sajnos megszakadt ez a sorozat, mivel az ottani club  tulajdonos olyan bérleti szerződést akart felajánlani, amit butaság lett volna elfogadni.

Milyen a Club Face?

Ez év szeptemberétől havi szinten vannak rendezvényeink a nyíregyházi Club Face falai között. Személy szerint egy álom vált valóra. Modern belső, kiváló hangrendszer, remek club vezetőség. Teljesen ránk bízzák a rendezvényeink arculatát, dj bookingját. Nem szólnak bele a zenei világunkba, teljes szabadkezűséget biztosítanak. Ennek nagyon örülünk, s hónapról hónapra megpróbálunk olyan line upot szerkeszteni ami a közönség, és a mi igényeinket is kielégítik. Természetesen nem szabad elfelejteni, hogy ez Kelet-Magyarország, ahol jól meg kell gondolni, hogy kit, mikor hívunk meg vendégszerepelni.

Hárman alkotjátok a DebDub csapatát. Most már Budapesten is szépen sorakozgatnak a rendezvényeitek.  2010 talán az egyik legsikeresebb év a csapat életében? Kérlek mesélj a DebDubról kicsit!

A Debdub Production-t Petey Dixon (Dokkoló, Budapest), és Noel (Club Deep, Debrecen) barátommal hoztuk létre. Mind a hárman különböző emberek vagyunk, ezért a zenei világunk is, ha nem is nagyon, de eltér a másikétól, viszont éppen ezért tudunk erős, masszív csapatot alkotni. Általában minden Debdub presents eseményen megvan, hogy ki mikor játszik. Én vagyok az, aki az estét megnyitja, a többiek pedig fel, illetve levezénylik az aktuális vendéget, vendégeinket.

Budapesten november 5-én lesz egy nagyobb partynk, ami a felújított DPU-ban kerül megrendezésre. A görög származású Alex Celler (Cecille, Area Remote) illetve az olasz Pirupa (Rebirth, Cecille, Noir Music) lesz a két külföldi név. Magyar vonalon mindenki nagy kedvencét, Dandy-t üdvözölhetjük a line upban. Sok más hazai dj-vel egyetemben, a Truesounds csapat vezéregyénisége is előszeretettel pörgeti Pirupa szerzeményeit, így a zenei összhanggal biztos nem lesz gond az éjszaka folyamán! Hazai vonalon a dj pult mögé áll Stamp is, aki szintén ismert a budapesti és vidéki partyarcok számára egyaránt. Évek óta járja az országot szettjeivel az egykori Pacha és Dokkoló rezidens lemezlovas. A Nugen.Fm karmestere manapság egyre több helyen bukkan fel és ezen az estén is a tőle már megszokott örömzenével utaztatja közönségét.

LINE UP: Alex Celler, Pirupa, Dandy, Petey Dixon, Noel, Tito Rascal.

 

Szilveszterkor merre döngetitek a falakat?

Nagyon szeretném, ha az óévet a Debdub csapata közösen búcsúztatná, de a szilveszteri fellépésünk még képlékeny. Most minden erőnkkel a budapesti rendezvényünkre koncentrálunk!

Köszönöm az interjút! 🙂