Dandy: Flört és 2013

12 év lássuk be, hogy rengeteg idő. Hogyan emlékszel vissza erre az időszakra?

Számomra nincs rossz emlék, mert ami buli valamilyen szinten is de balul sült el, abban is ott voltak azok a meghatározó ismerősök, akik miatt színes maradt az éjszaka. Remek sztorik alakultak minden Flörtös éjjel. Néha voltak meredekebb munkahelyi keményebb hangulatok, de ez is benne kell, hogy legyen ebben a 12 évben. Nekem nem túl nehéz amúgy sem balhéba keveredni, mert a véleményem hamar kimondom. De az első fellépésén át, a Sasha warm up mellett a sok Ikrek est mind-mind csak a jót hozza elő bennem.

Plusz, a Flörtben én mint dj is és partizó is fültanúja lehettem sok remek Kühl és Chriss szettnek is. Így pláne masszív az élmény halmaz.

Hogyan kezdődött ez az egész őrület?

A Flörtös az úgy, hogy beléptem az ajtón.. Tart máig! A DJ őrület az meg a mágia része volt, amikor először láttam lemezjátszókat közelről. Elragadott, ez is tart máig.

Hogyan éltétek meg a szcénán belüli változásokat? Ha láttok egyáltalán változásokat.

Folyamatosan változik minden. Darwin mondta, hogy nem a legerősebb éli túl a változásokat, hanem az, aki a lehető leggyorsabban reagál a változásokra. Ezt a tézist igyekszem követni a szakmán belül is. A 2004es hangzás váltást nem szerettem. Eltűnt a jó house, nem voltam hajlandó követni az elborult és számomra depresszív elektro house-nak titulált műfajt. Azt nem szerettem. Megérezte azt a Flört is, jöttek a nagy nevek megannyi pénzért, aztán sokszor a hazai djk vitték a boltot a hátukon, hozzájuk képest fillérekért.

A Flörtben mindig nagy öröm játszani. Ez most viszont egy „saját” szerveződésű rendezvény lesz. Ha jól sejtjük… Plusz kialakultak már tervek a jövőre nézve? Elvégre itt állunk az újév küszöbén.

Abban az értelemben lesz saját, hogy mi djk kerestük meg a vezetést, hogy a Chriss – Kühl – Dandy tengely az passzol az év végi szokásos hazai felálláshoz, az ötlet tehát a miénk. Mellesleg máig nem értem ezt a triót miért nem rakták eddig még be egy ütős külföldi mellé. 2014ben is full ház ez a felállás és garantált jó buli.

 Tervek jövőre ?

Pfff rengeteg.. De titok még!

A szilveszter mindig egy más világ. Miben készültök ilyenkor más módon? –

Izgatottabb vagyok ilyenkor az tény, mert év végén bármit előkaphatok, ami jellemezte 2013at, sőt előkerülhet bármi ami kedvenc és régi.

Tovább tart a zeneválogatás?

Mindent bele a kocsiba ami játszható, szokott bakelit is lenni nálam.

Apropó mennyi időt vagytok képesek a fent említett tevékenységgel eltölteni?

A szilveszteri bulira pont egy évet válogatunk, ha nagyon képletes akarok lenni

Büszke vagyok rá 2013-ban….

Elindult a zenei kiadónk, búvárvizsgát tettem, nem féltem a cápától, hasonlóan sok bulim volt mint korábban, nem kezdtem el öltönyben klubba járni, a spirituális síkokon feljebb evickéltem, március óta pontosan 9 vagy 10 alkalommal ittam alkoholt és az Ikrek bulin is józan voltam, apa lettem stb stb, remek év volt ez..

Kívánságok 2014-re?

Ha csak ilyen jó lesz mint 2013 én aláírom előre

Az év trackje?

Charles Webster – Butterfly (2001) régi nóta de ez ment a legtöbbet itthon! Imádom !!

Boldog születésnapot PartyNews! Méltó ünneplésre invitálunk! Tudtad, hogy a PartyNews és az A38 Hajó jóvoltából Magyarországra érkezik SCUBA?