Chelina Manuhutu (Pacha): “Vegyetek fel kényelmes cipőket szombaton!”

Vannak bizonyos dolgok az életben, ameyek állandóak. Nincs ez másként az elektronikus zenei piacon sem. A Pacha pont ilyen, egy világméretű márka, amelyről mindenkinek van véleménye. A Pacha Agency nem csak profi, giga és örökérvényű, hanem egyszerűen kimondva is jól cseng: Pacha. Ugye, hogy ismerős? Ezúttal boldogok lehetnek a hazai rajongók, hiszen Chelina Manuhutu személyében egy igazán exclusive fellépő érkezik Nyugat-Magyarországra. Elkaptuk a csodás művésznőt egy gyors interjú erejéig.


Elsőként lépsz fel Magyarországon, így mindenképpen dukál a kérdés: honnan és hogyan indult a pályafutásod?

2009-ben kezdtem el DJ-zni csak úgy kedvtelésből. 2011-ben azonban úgy gondoltam, hogy emelek a téten, és egyre komolyabban kezdtem venni a DJ-zést.

Lehet felsőbb rangú cél, mint egy Pacha rezidencia egy művész életében?

Igazán nagy dolog a Pacha-nak játszani, és iszonyatosan boldog vagyok ezért, nem is tudnék jobbat elképzelni most. Természetesen van egy álmom, mégpedig az, hogy elindítsam a saját Pacha bulimat, de ez még a jövő zenéje.

Pacha-hoz tartozó művésznek minimum olyan lenni, mint egy Rolling Stones koncert előzenekaraként fellépni…

Ez vicces, mert eddig még soha nem néztem ilyen szempontból a dolgot, de most, hogy mondjátok, egy kicsit Rolling Stones-nak érzem magam, persze a magam módján 🙂

Az a bizonyos cseresznye egy életre beírta magát. Mit tudsz, milyen lehetőségek lehetnek még a brandben?

Úgy gondolom, hogy a Pacha a világ egyik legnagyobb klubmárkája, és nagyon jól csinálják a brandingelést a mai napig. Remek kreatívcsapattal rendelkeznek, ami csak erősíti a Pacha-t abban, hogy a világ legnagyobb klubja lehessen.

Chelina Manuhutu3 - 2015

Nem szokásunk kérdezgetni, hogy milyen fellépők mellett tudott a kérdezett művész betölteni kiemelt szerepet. Szuper, hogy Solomun vagy Dosem mellett léphetsz fel, hiszen ez valamiféle elismerés. Volt már olyan társad a pultban, aki csalódást okozott számodra?

Megtisztelő érzés, hogy ilyen remek művészek mellett játszhatok, sokat és keményen dolgoztak azért, hogy ott tarthassanak, ahol most vannak. Nem hinném, hogy bárhogyan is elrontanák ezt, és szerencsére eddig nem kellett csalódnom senkiben. Ha így lett volna, akkor valószínűleg megbökdöstem volna őket, hogy „ÉBRESZTŐ!” Haha 🙂

Melyik volt a 2015-ös év legnagyobb haknija számodra?

Sok mérföldkövet sikerült elérnem 2015-ben, és nagyon jól éreztem magam ezeken a bulikon. De a Solomun+1-en játszani nagyon különleges érzés volt, és óriási energiát adott.

Fel-felvetődik évről évre Ibiza sokak szerint rossz irányba való formálódása. Te benne élsz, vele lélegzel, hogy látod, milyen szezon előtt álunk?

Ibiza mindig is egy mágikus sziget lesz, tele jó energiával, a legjobb bulikkal és a legszebb partokkal. Ez soha nem volt változni.

Voltál már Magyarországon?

Nem voltam még, most lesz az első utam Magyarországra, és nagyon izgatott vagyok már.

12783678_1000760690014872_8434677874574281135_o (1)

A szépséged, nőiességed vajon betölt bármilyen szerepet? Egyáltalán jó vagy rossz dolog női lemezlovas művésznek lenni?

Egy női DJ bizonyos érzéseket tud ébreszteni az emberekben, és nem mindenki a zenémért bookol. Én mindig magamat adom, és a saját zenémet játszom, nem számít, mit várnak el tőlem az emberek. A férfiak világát éljük, úgyhogy örülök annak, hogy nő vagyok, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy könnyebb is a dolgom. Ettől függetlenül keményen kell dolgoznom, mint bárki másnak, ahhoz, hogy elérjem céljaimat.

Milyen produceri terveid vannak a jövőre nézve?

A DJ-zés és az utazgatások mellett dolgozom pár zenén a stúdióban, mert szerintem fontos, hogy megmutassam az embereknek a saját hangjaimat. Ezek az új trackek leginkább groovy deep house és a techno keveréke lesz majd.

Mi az a 10 zene, amit biztosan felpattintasz Mosonmagyaróváron?

Mivel meglepetésnek szánom a trackeket, így csak az előadókat árulom el: DJ. T, Stefano Noferini, Andre Butano, Gruuve, Oxia, Reelow, Mike Vale, Dosem.

Tisztelettel köszönjük az interjút, egy üzenet a rajongóknak még belefér?

Én köszönöm! Vegyetek fel kényelmes cipőket szombaton… 🙂

DeLUXe NiGHT with CHELINA MANUHUTU / PACHA AGENCY / & TRUESOUNDS /DANDY aka PETER MAKTO & DAVKO/

12783678_1000760690014872_8434677874574281135_o (1)

M-Club: https://www.facebook.com/m.club.hu/
Soul Art PR: https://www.facebook.com/Soul-Art-PR-Booking-Agency-930003600446566/