Blond:ish Interjú

Újra Magyarországon léphettek fel. Szép emlékekkel térhettetek haza idei első bulitok alkalmával…

Sosem felejtjük el az első alkalmat, amikor Magyarországon játszottunk. Sikerült nagyon megnyernünk a magyar közönséget. Nagyon jól éreztük magunkat és iszogattunk Csabával a promóterrel/szervezővel. Így még a magyar nyelv is sokkal jobban ment mint általában… 🙂

Egyszer csak jött egy olyan érzés, hogy meg kell szólítanom a közönséget az “anyanyelvemen“. Megragadtam a mikrofont és magyarul üdvözöltem őket! Felejthetetlen volt az élmény mert sokan nem tudták hogy magyar származású vagyok és hatalmas sikongatás fogadta ezt a pillanatot! Nagyon jó érzés volt számunkra… 🙂

Ezúttal az A38 a rendezvényetek helyszíne. Ismeritek a klubot?

Igen, barátaink Matteo és Karmine (Tale Of Us) mondták, hogy tavaly decemberben felléptek az A38-on, és ha jól emlékszünk akkor idén decemberben is visszatérnek a hajóra.
Emellett apukám is említette, hogy ez egy nagyon ismert szórakozóhely, amiről még néha a TV-ben is láthatunk elő felvételeket.

Vivi, magyarként mennyire érzed magad „itthon”?

Haha, ilyenkor a még Magyarországon élő családtagjaimmal is találkozom és nagyon finom magyar ételeket főznek, egyszerűen imádom a „hazai” ízeket.
Kifejezetten jó visszajönni Magyarországra és része lenni a kultúrának, magyarul beszélni mindenkivel. Gyerekkoromban sok időt töltöttem a Balatonon és Budapesten is szóval ilyenkor sok gyerekkori emlék elevenítődik fel.

Techno?

IGEN! Légyszi 🙂

A fél világot bevettétek már. Van olyan hely ahova nagyon szeretnétek eljutni? És olyan ahova sosem térnétek vissza szívesen?

Nagyon várjuk már a Dél-Amerikai turnénkat. Három hetes lesz és olyan országokban fogunk debütálni mint: Ecuador, Chile, Peru, Columbia, Argentína és Uruguay! Úgy gondolom, olyan helyekre is eljutunk a szakmánk által, ahova lehet, hogy másképp nem sikerülne.

Próbálunk mindig kis időt szakítani arra, hogy megismerjük az adott ország/város kultúráját és nevezetességeit is. Mindenkinek (nekünk is) meg kell találnia az egyensúlyt a munka és a szórakozás közt, így nem égsz ki soha…

Mi 2013 legnagyobb trackje eddig?

Idén nyáron a mi “No Place Like Gnome” című számunk ami a Kompakt-on jelent meg….

Mi köti le az időtöket mostanság? Produceri munkák?

Nos, egész nyáron turnéztunk, ami mellett nem igazán volt időnk stúdiózásra.  Most hogy eljött az ősz és a club szezon sokkal több időnk lesz a produceri munkáinkra is. Hamarosan sok új megjelenünk lesz, ami miatt mi magunk is izgatottak vagyunk.

Emellett sokat jógázunk, és készülünk az idei club szezon összes fellépésére.

Melyik az a track amit sosem raknátok fel egy buliban?

 Üzenet a rajongóknak?

Sokat már nem lehet üzenni. Ott voltatok velünk az előző bulinkon, nagyok voltatok. Most pedig vigyázzatok, érkezünk és pénteken elsüllyesztjük az A38 Hajót 🙂 Ott találkozunk 😉