Belocca Interjú

Nem fogunk faggatózni sem a kezdetekről, sem hogy miként kerültél közelségbe az e-zenével. Viszont élénken érdeklődnénk jövőbeli terveidről.

Terv sok van, amit a kis noteszecskémben vezetek 🙂 Egyik legfontosabb cél, hogy a saját kiadóm a Mainground Music minél nagyobb nevet szerezzen, és a kiadványai bekerüljenek minél több lemezes táskába. A saját kiadómon kívül még van pár label ahol szeretnék majd a jövőben megjelenni, de természetesen a saját kiadó jelenleg prioritást élvez, és oda dolgozok. Nem utolsó sorban pedig az utazás, a fellépések új kultúrák megismerése világszerte.

Falnak tudsz szaladni a buta zenecímektől…

Egyszer hirtelen 3 különböző előadótól láttam ugyan azt a valamilyen BITCH címet 🙂 Amúgy nem feltétlen vagyok ki a zenecímektől 🙂

maxresdefault (1)

Október 4….mindenképpen egyik legfontosabb fellépése lesz pályafutásodnak..

London, Ministry Of Sound. Fontosnak mindegyik nagyon fontos fellépés, de ha azt nézzük itt valóban sok nevesebb előadó fog együtt zenélni, de nem ez az első ami nagyon fontos volt. Ott volt például Mexico is ahol Format B-vel, Stefano Nofferini-vel és Kaiserdiscovaljátszottam együtt. Vagy például Olaszország ahol barátaimmal Pleasurekraftal, Mike Vale-el és Grooveboxal játszhattam együtt.

Gyorsbeszámoló a pénteki Londonról:

Idejét sem tudom hogy mikor kezdtem én a bulit egy clubban 11-kor. Szerintem még valamikor a kezdetekben .

Elkezdtem a bulit jó kis Deep House nótákkal, de azokból sem a tingli tanglikkal hanem egy jó masszív kis deep történetekkel aztán szépen fokozatosan mentem bele a techesebb nótákba. Mire a tech househoz értem rájöttem, hogy sokkal jobban élveztem a deepet, mint a tech houset és most gondolkozok azon hogy hova is tegyem ezt a gondolatot. Persze megjegyzem a közönség mind a kettő stílust nagyon jól vette és nagyon jó buli volt.

A szett rögzítésre került tehát majd lehet hallani, hogy olyat játszok az első egy órában amit még sosem hallhattatok tőlem. Persze mind ez 124 bpm-en, csodálatos hangrendszeren. Azt hiszem még sosem játszottam 124-en, de azt is megszerettem persze ez hangrendszer függő.

Szóval egy nagyon jó kis hétvége kerekedett egy elég jó line uppal: Mark Knight, Stefano Noferini, Frederico Scavo és én.

Oroszország, Itália, Hollandia, Kanada, London.. szép sorozat.  Áttörésnek vehetjük?

Vehetjük annak is. Nagyon régóta repkedek már világszerte, de például Canadába most megyek először és nagyon kíváncsi vagyok 🙂 Az tény viszont, hogy ebben az évben jobban megindultak a külföldi felkérések is, köszönhető ez a saját szerzeményeknek amik hónapokig a Beatport eladási listákat vezették. Egyik szerzeményem a „Depends On You” például 4-5 hónapig is TOP10-es lista ötödik helyén szerepelt. Természetesen ez köszönhető még a menedzsmentemnek is, akik dolgoznak a fellépéseimen, illetve a Belocca projekten.

 A stúdiózás egyik nagy megszállottja vagy. Min dolgozol ezekben a hetekben?

Tényleg megszállott vagyok, de érzem egy kis pihenés jó lenne, mert projekt követi a projektet. Most jelenleg Collective Machine-al készítünk egy új közöset. Ezzel párhuzamban dolgozok egy közös nótán George Privatti és Guille Placenciával akik a Barcelona ELROWrezidensei. Utána egy közös UMEK-el és a többit majd dobja a gép 🙂

 Minden művésznek vannak hullámvölgyei.. neked volt?

Természetesen! Valamikor jobban megy, valamikor kevésbé, ez akár az apály és a dagály szindróma, vagy az egyszer vesztünk egyszer nyerünk. Valamikor jobban mennek a dolgok és minden csak az öledbe hullik és valamikor semmi sem megy olyan egyszerűen, de ez nem csak művészekre redukálható le, hanem bárki másra is aki teljesen mással foglalkozik.

Igen jól kommunikálsz a közösségi hálókon. Vannak bizonyos dolgok, figurák amikért kimondottan rajongsz ! ?

Kifejezetten nincsen rajongás figurák iránt. Ha valami viccel, aranyos, vagy igazságos, vagy valami hatalmas nagy oltás azt szoktam szeretni 🙂

Kis hazánkban melyik klubot tartod a legjobbnak?

Sok helyen jártam otthon régebben, jelenleg azonban már szinte csak külföldi fellépésem van, így majdnem, hogy csak múlt időben tudok beszélni az otthoni klubokról. Természetesen erre rásegít az is hogy, már nem élek Magyarországon.

Kedvenc klubjaim egyike volt Ózdon a Rió, rengeteg barátra tettem ott szert és rengeteg teltházas igazi bulit csináltunk ott cimborámmal Workidzel. Illetve hasonló csodás kamaszkorok voltak Mendén a Club Princben. Eden Beach Szelíden amit nagyon szerettem még, de  sajnos bezáratták.

Túl sok mindent már nem tudok hazánkról mi folyik ott, de lesz egy fellépésem majd Mátészalkán november 23-án a Club KISS-ben amit nagyon várok, mert ott is rengeteg az ismerős és ha sok az ismerős akkor sok a pia és jó a hangulat 🙂

..és ki a legkiemelkedőbb művész?

Legkiemelkedőbb művész az csak is egy ember lehet, a legjobb cimborám már gyerekkorunk óta, Workidz. Ő az, aki minden áron olyat akar mutatni ami hiányzik a zenei piacról és mesterien tud dolgozni egy zenén akár éveket is 🙂 Minden részletre odafigyel, ha valami hang picit is eltér akkor javítja.

+1 Ki lehet a 2013-s év nagy felfedezettje?

Ezt úgysem én mondom meg 😉

Köszönjük az interjút.

https://www.facebook.com/beloccaartistpage?fref=ts