Az európai minőség fáradhatatlan hazai nagykövete – Polarize Interjú

Az európai minőség fáradhatatlan hazai nagykövete – Polarize interjú

Lehetséges, hogy az olvasók nagy része nincs is tisztában azzal hogy jelenleg hány terülten képviselteted magad egyszerre; a nemzetközileg elismert és sikeres  All Inn Records alapítója és menedzsere; számos rendezvény és rendezvénysorozat promotere – mint a Made Inn és MOVE; emellett pedig európai szinten elismert és keresett DJ vagy. Kevesen mondhatják el magukról el Magyarországon, hogy ekkora referenciával rendelkeznek. Te hogyan gondolkodsz erről?

Nincs ebben semmi különleges, ez a munkám, szinte gyerekkoromtól kezdve erről szól az életem, és igyekszem jól csinálni. De ezeket a dolgokat sosem kezelem referenciaként, hiszen ezek mind-mind olyan területei az életemnek amit imádok csinálni.

Azt tudjuk, hogy rengeteget melózol. A kiadó, a fellépések és a folyamatos szervezés mellett van-e még olyan terület ahol ki szeretnéd próbálni magad?

Régóta foglalkoztat a saját zenék, a producerkedés gondolata. Azt hiszem, ennyi DJ-zéssel eltöltött év után valahogy az embernek alapvető igénye támad arra, hogy ilyen módon is kifejezze magát. Már egy ideje rajta vagyok ezen a vonalon is, és bízom benne, hogy hamarosan tudok valami kézzelfoghatóval szolgálni. (nevet)

Kik a példaképeid a zenében?

Ez egy olyan kérdés amire szinte lehetetlen válaszolni. Nálam az ilyesmi korszakokra osztható. Teljesen mások voltak a példaképeim évekkel ezelőtt mint most. Ahogyan öregszem ezzel együtt változom, rengeteg lemezt vásárolok és hallgatok, tágul a látóköröm is, ezzel együtt változik az ízlésem és változnak azok a bizonyos hősök is. Többek között mindig is követtem Matthew Herbert vagy Carl Craig munkáit, és a lemeztáskámban mindig van helye a Perlon-nak, a Trelik-nek, vagy épp egy Mosaic kiadványak, de ha egy hónap múlva feltennéd ezt a kérdést lehetséges, hogy már teljesen mást válaszolnék. Nincsenek állandó példaképeim.

549733_503557786375109_469179515_n

Európa szerte az All Inn több ezres rajongótábort tudhat magáénak, ennek ellenére itthon a kiadó és annak munkássága még csak szűk körben ismert. Mit gondolsz mi ennek az oka? 

Az All Inn-nél mi kicsit rendhagyóbb módon gondolkodunk. Nálunk a zenék adják el a kiadót és nem fordítva. A mai trendekkel szemben mi a mai napig kizárólag vinyl (bakelit) megjelenéseket adunk ki, így elsősorban a DJ-k és az őket körülvevő zenefanatikusok táborában vagyunk leginkább ismertek. Magyarországon ez a szám természetesen kevesebb, erre még rájön az, hogy itthon eddig csak néhány alkalommal képviseltettük magunkat. Az áprilisban induló budapesti All Inn Showcase-k azt a célt szolgálják majd, hogy egyrészt a kiadót, másrészt pedig a mögötte lévő mentalitást a magyar közönség számára is bemutassuk.

Kiknek is szól ez pontosan, ki a célközönségetek?

A cél az, hogy olyan rendezvényt képviseljünk ami európai színvonalat és zenei koncepciót hoz a budapesti klubéletbe. Szeretnénk kialakítani egy olyan zeneileg és szellemileg nyitott közönséget, aki tisztában vannak azokkal az értékekkel amit képviselünk. Az All Inn egy család, ebben a szellemben dolgozunk és gondolkodunk. Ennek a családnak a közönség a számunkra legfontosabb tényezője. A Showcase hátterében dolgozó csapatban szinte mindannyiunk komoly külföldi referenciával és tapasztalatokkal rendelkezik, így a legfőbb szempont, hogy ezeket a tapasztalatokat itthon is hasznosítsuk. Az All Inn Showcase-ek reményeink szerint egy teljesen új színt hoznak majd a magyar partiéletbe.

A pesti rezidens szerepek mellett külföldön is gyakran játszol. Merre leszel hallható a közeljövőben?

Nemrég értem haza Bulgáriából, ezen a hétvégén Romániában játszom. A következő két hónapban Kijev, Odessza, Moszkva, Szentpétervár, Barcelona és Ibiza a célállomás.

polarize-03

A nyáron mire számíthatunk a hazai bulik terén?

Továbbra is megy tovább a Move minden szerdán az Akváriumban Nora Naughty-val  és Roocha-val, emellett a Beta-val játszunk ketten minden hónapban egyszer Vinyl Klub címen a Kolor-ban. A Made Inn-nel pedig már szervezés alatt van két nagyon komoly parti, de erről konkrétabb infókkal még egyelőre nem szolgálhatok.

Mik a tervek a kiadóval kapcsolatban a közeljövőre nézve?

A kiadó sublabelei (alkiadói) az All Inn Black és a Nilla megjelenései nagyon jól fogynak, és már tervben vannak a soron következő kiadványok a nyárra. Az All Inn-nel pedig hamarosan jubilálunk, ugyanis a 20-ik kiadványhoz érkezünk, amit a kiadó történetében először egy szerzői albummal, azaz egy dupla lemezes megjelenéssel teszünk emlékezetessé.

www.facebook.com/polarizelike
www.allinnrecords.com

***
Európa számos országa után Budapesten is megkezdi rezidenciáját az All Inn Records kiemelt rendezvénysorozata, az All Inn Showcase az A38-on. Április 12-én a rezidends Polarize és Zajac mellett Coldfish  legújabb live act-je és az isztambuli techno mágus Onur Özer dj szettje lesz a garancia a nem mindennapi élményre.

https://www.facebook.com/events/430902000324295/