Atapy Interjú

Az interjú létrejöttéért külön köszönet Monoclick Barátomnak!

Egyre többet lehet hallani rólad és produceri munkásságodról a nemzetközi vizeken.Hogyan indult ez a sikertörténet?

Örömmel tölt el, hogy egyre többen és több helyen hallanak rólam és a munkámról. Az egész váratlanul jött, sosem gondoltam volna hogy ezt fogom imádni és csinálni, aztán mégis megtörtént valahogy. Olyan 4 évvel ezelőtt fogtam bele a producerkedés tanulásába – tanulmányozásába, azután minden jött magától. Aktívan belevetettem magam a munkába, és bár 2010 közepe táján már kezdtek megindulni a dolgok, az igazi áttörést a 2011-es év hozta meg számomra. Ez persze csak a kezdet volt, azóta már tudom, hogy ezt szeretem és akarom is csinálni.

Milyen megjelenéseket várhatunk tőled a közeljövőben?

Jelenleg van pár remix felkérésem; például németországi barátaimnak Sasch BBC & Caspar-nak készítek egy remixet a Supersonic c. megjelenésükre, amely a londoni Sleazy Deep kiadónál jelenik meg bakeliten és digitálisan is. Ezt követően készül majd egy remix Adriatique srácoknak, amely csak bakeliten fog megjelenni a jól ismert Hive Audio-nál. Készülnek még remixek a Dirty Culture egyik trekkjére valamint Chris James-nek a Dub Noir kiadóhoz, továbbá készül még egy remix Tom Budden ALiVE kiadójának és egy másik a Noir Music-nak.

Hamarosan érkezik egy újabb megjelenés is, amely a tavalyi „Move Baby” c. zenémre készült remixekből áll majd, és áprilisban jelenik meg a saját kiadómnál, a Cimelde Records-nál. A pack 6 remixet tartalmaz: Sasch BBC & Caspar, Jackspot, Thyladomid, Simon Beeston, Fabio Victor, Massimo Cassini és persze egy új Re-Edit részemről amit majd ingyen letöltéssel fogunk posztolni ajándékba a kedves lányoknak és fiúknak, akik szeretik az Atapy zenét! 🙂
És még említek egy utolsót; Noir & Atapy néven fog megjelenni és Never Fade Back lesz a szerzemény címe, amely egy saját vokált is tartalmaz majd, mint az eddigi zenéim is. Egyenlőre a Get Physical srácok mutattak érdeklődést, de addig is reméljük a legjobbakat.


DJ-ként is aktív vagy és ha kicsit utánadolvas az ember, akkor hamar rábukkan a nevedre a Cyclic Romania ügynökségnél, olyan nevek mellett mint Adrian Eftimie, Andrey Pushkarev, Gorje Hewek, Izhevski, Jay Bliss, Markus Homm, Mihai Popoviciu, NTFO és sokan mások. Milyen helyekre sikerült eljutnod a Cyclic által és milyen élményekkel gazdagodtál?

A Cyclic-kel való próbálkozás egy friss dolog, amely tavaly kezdődött, és kifejezetten csak a romániai fellépésekre irányul. Az év végétől viszont egy berlini ügynökség vesz szárnyai alá, amitől remélhetőleg kitárulnak majd előttem a lehetőségek! Ettől függetlenül sikerült már eljutnom pár különleges helyre, például Oslo-ba (Norvégia) és Lyon-ba (Franciaország). Ezekre a helyekre bármikor visszatérnék!

Románia szinte ontja magából a tehetséges dj-ket és producereket.Hogyan fogadják az emberek nálatok ezeket a sikereket, nyitottak-e az underground kultúrára?

Nos egyre több és több fiatal srác akar dj és producer lenni manapság, ugyanakkor sajnos azt kell mondanom, hogy az underground kultúra picit legyengült az évek alatt. Ettől függetlenül azért még vannak olyan fesztiválok és klubok, ahol komoly bulik mennek végbe, így bízom benne, hogy újra fellendülnek a dolgok!

Mi a helyzet a csajokkal?Egyszer azt hallottam, hogy a világ legszebb lányai Erdélyben bujkálnak.

Az igaz, hogy sok a szép lány itt, sokszor rengeteg, de van mikor bujkálnak.. 😛 Hogy mi a helyzet a csajokkal? Hát… jelenleg a barátnőm a közelemben van, így nem igen tudok részletesebben belemenni a témába, talán majd legközelebb… 🙂

Jártál-e már Magyarországon? Van-e esetleg tervben egy magyar fellépés?

Sajnos eddig még sosem voltam és szégyenlem is picit mivel rokonaim élnek ott, de remélem hamarosan lesz pár fellépésem Magyarországon is!

69528_10151964099832732_1528050652_nVan valami bulival kapcsolatos vicces emléked, amit szívesen megosztanál?

Egy történetem volna, amit ha jól emlékszem egy másik interjúban is leírtam, de elmesélem röviden hogyan is történt. Egy bulin egy srác próbált valamit kiabálni nekem, integetett, és a telefonja kijelzőjén próbált is mutogatni valamit. Rájöttem, hogy egy zenét szeretne kérni, így intettem neki, hogy sajnos nem hallom és nem is tudom mit akar. Folytattam a zenélést, de észrevettem ahogy gyúródik a közönségben, csak valahogy mellém kerülhessen. Én persze folytattam tovább, majd jobbra fordultam, mert a srácot nem láttam elől, akkor már csak annyit láttam, hogy a srác már éppen elesik és a padlón feküdve, a feje tele sörrel, és próbál felkelni. Én akkor azt se tudtam, hogy mit csináljak. Kacagjak, segítsek neki, ugyanakkor meg is voltam lepődve. De végül lejátszottam neki a zenét amit kérni akart és a buli jól végződött.

Köszi a csevelyt Árpi, minden jót és sok sikert kívánok a jövőben!